Doorgaan naar inhoud
Tijdelijk beperkte voorraad beschikbaar door gevolgen BREXIT. Excuses voor het ongemak.
Tijdelijk beperkte voorraad beschikbaar door gevolgen BREXIT. Excuses voor het ongemak.

Over Tatami

Tatami Fightwear - Wie we zijn en wat we doen

Tatami Fightwear is in 2009 opgericht met als doel de behoefte aan hoogwaardige Jiu Jitsu producten tegen betaalbare prijzen aan te pakken.

Opgericht door Gareth Dummer en Lee Jones in het hart van Zuid-Wales, heeft Tatami nu een divers en gedreven team dat zich inzet om de sport wereldwijd uit te breiden. Gareth, zelf een Braziliaanse Jiu Jitsu zwarte band, had jarenlang les gegeven in de sport in lagere inkomensgroepen en lokale gemeenschappen en vond het steeds moeilijker om producten van hoge kwaliteit te vinden die zijn studenten zich konden veroorloven.

Dat is waar Tatami Fightwear in de vergelijking kwam. Vanaf de eerste dag hebben we onvermoeibaar gewerkt aan het ontwikkelen van innovatieve producten en het ondersteunen van de groei van de sport en deze toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Ons doel is om de vechtsport aan meer mensen wereldwijd bloot te stellen en de waarden van BJJ hoog te houden, en dit drijft ons werk met verenigingen zoals de Royal Marines REORG Foundation, die in onze missie past om de sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Na een bijna decennium van voortdurende ontwikkeling en innovatie, omvat ons assortiment nu ook prestatie- en lifestyle-uitrusting, van Gi's tot onbezonnen bewakers tot vrijetijdskleding en alles daartussenin, om mensen op hun Jiu Jitsu-reis te laten zien.

Naast het feit dat we een trouw en groeiend klantenbestand hebben, zijn we er trots op dat we enkele van 's werelds beste Jiu Jitsu atleten en pioniers ondersteunen, zoals JT Torres, Vitor 'Shaolin' Ribeiro, Robson Moura en Michelle Nicolini, en dat we ook enkele van de volgende generatie opkomende sterren sponsoren die zich in de Tatami Fightwear mantra kopen.