Doorgaan naar inhoud
Tijdelijk beperkte voorraad beschikbaar door gevolgen BREXIT. Excuses voor het ongemak.
Tijdelijk beperkte voorraad beschikbaar door gevolgen BREXIT. Excuses voor het ongemak.

Retour

Retour Informatie

Na het ontvangen van je Tatami Fightwear producten heb je recht op een bedenkperiode van 14 dagen. Binnen deze periode mag een product worden terug gestuurd, mits in 100% nieuwstaat en inclusief alle labels en kaartjes.

Wanneer je 1 of meerdere artikelen wilt retourneren, stuur je ter aankondiging van de retour een email naar info@tatamifightwear.nl . 

Stuur dan het retourpakket naar:

Tatami Fightwear Nederland

Peizerweg 97 Unit D0

9727 AJ Groningen

(Nederland)

 

Voeg bij het retourpakket een brief met hierin je naam, het ordernummer, en indien van toepassing het vervangende product dat je wilt (+ kleur/maat). Zorg ervoor dat het pakket degelijk is verpakt zodat de producten niet beschadigd kunnen raken tijdens transport. Beschadigde of zoekgeraakte retourzendingen kunnen wij niet in behandeling nemen. Verzending is altijd voor risico van de verzender.

Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen zodra het pakket binnen komt. Wij streven ernaar om je retourzending na binnenkomst binnen 7 werkdagen af te handelen. Bij acceptatie van de retourzending wordt het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Je dient zelf zorg te dragen voor verzendkosten van de retour. Indien je een product wilt ruilen, sturen wij kosteloos het geruilde product op. Als je dezelfde aankoop voor de tweede keer wilt ruilen, brengen wij hiervoor wel kosten in rekening.

Om ruilen te voorkomen en om er voor te zorgen dat je direct de juiste maat besteld, raden wij aan om gebruik te maken van de maattabellen op de website.